gimnastic-banner-the-beat-challenge

Dues medalles als Campionats d'Espanya de Circuit (Patinatge de velocitat)

La patinadora i entrenadora de la secció de patinatge del Club Gimnàstic es va penjar dos metalls en la categoria Màster40 als Campionats d’Espanya de Circuit celebrats el passat cap de setmana a Pamplona.

La tarragonina va competir el dissabte en les proves dels 5000 metres en línia i els 10000 puntuació, aconseguint proclamar-se subcampiona i tercera classificada, respectivament. A banda de la categoria Màster, els campionats estatals celebrats al circuit d'Antoniutti de Pamplona també van acollir les categories Júnior i Sènior. L’Alexandra Palos ha estat la única representant tarragonina en aquesta important cita del patinatge de velocitat.

D’altra banda, Jan Schmitz va participar als Campionats d'Espanya Juvenil que es van celebrar a Gijón fa dues setmanes. La secció grana s’acomiada així de la temporada en federats. Des del club es mostren molt satisfets amb els resultats aconseguits a nivell autonòmic i seguiran entrenant per augmentar les marques de tots els patinadors a nivell estatal.

gimnastic-ucrania