gimnastic-banner-the-beat-challenge

Dumitru Cardoso, Pleguezuelo i Fali completen les presentacions del mercat d’hivern

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha tancat la roda de presentacions de les incorporacions del mercat d’hivern amb Dumitru Cardoso, Julio Pleguezuelo i Fali.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha tancat la roda de presentacions de les incorporacions del mercat d’hivern amb Dumitru Cardoso, Julio Pleguezuelo i Fali. Els tres jugadors acompanyats pel president, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Emilio Viqueira, han fet la compareixença a la sala de premsa del Nou Estadi.

El primer en parlar ha estat Dumitru Cardoso, que ha assegurat que no s’ho va pensar ni un moment quan va rebre la trucada del Nàstic. L’extrem esquerre ja ha debutat amb l’equip i ha destacat la qualitat de la plantilla.

Julio Pleguezuelo arriba cedit per l’Arsenal amb qui ha jugat aquest primer tram de la temporada 2017-2018. Pel defensa nascut a Palma de Mallorca “tant la ciutat com el club són ideals per poder seguir progressant. Després de jugar al Mallorca la temporada passada, tenia clar que enguany volia buscar també una cessió i el Nàstic és un club ideal”. Pleguezuelo lluirà el dorsal 16 en la seva etapa al Nàstic.

Finalment, Rafael Giménez ‘Fali’, que torna al primer equip un cop ha acabat la cessió al FC Barcelona ‘B’ ha reconegut que la trucada d’Emilio Viqueira el va alegrar perquè “tenia ganes de tornar al Nàstic després de complir una etapa” al filial del FC Barcelona. Fali portarà el dorsal 7 i ha reconegut que tant ell com Alberto Varo sempre han estat molt pendents de com anava el Nàstic.

Aquestes tres presentacions s’afegeixen a les quatre que es van fer a la Casa Joan Miret de la Rambla Nova amb Matilla, César Arzo, Javi Márquez i Álvaro completant les set incorporacions del mercat d’hivern.

gimnastic-ucrania