gimnastic-banner-the-beat-challenge

ECD Energia col·labora amb el Nàstic

Acord per les properes tres temporades

El Gimnàstic de Tarragona i ECD Energia, companyia elèctrica que opera a tots els indrets de l’Estat, es vinculen fins la temporada 2022-2023.

El logotip de l’empresa energètica lluirà a la part posterior del pantaló oficial del joc del primer equip. La seva estrena serà de màxim nivell, concretament, aquest dissabte davant el FC Barcelona a l’Estadi Johan Cruyff.

Després d’aquest nou acord, que suposa la incorporació d’ECD Energia com a membre del Club Empresa del Nàstic, la vitalitat d’aquesta innovadora empresa energètica acompanyarà a l’equip en tots i cadascun dels enfrontaments amistosos i oficials de la nova temporada 2020-2021 amb l’objectiu clar d’estar entre els millors equips de la categoria.

Avui, a les oficines del Nou Estadi, Jose Maria Andreu, director de l’Àrea de Negoci del Nàstic, juntament amb Saúl Plaza, director comercial de l’elèctrica, han estat els encarregats de posar la rubrica al nou conveni.

ECD Energia és una empresa jove, creada per professionals amb un gran bagatge dintre del sector energètic que té com a objectiu satisfer les necessitats dels clients, adaptant-se a les particularitats, consums i potències de cadascun d’ells per pagar un preu just pel consum d’energia. Cal destacar que l’empresa opera a nivell espanyol i ho fa amb particulars, empreses, comunitats de veïns, negocis i locals, administradors de finques i grans comptes.

gimnastic-ucrania