gimnastic-banner-the-beat-challenge

El 16 de març arriba la Mutua General de Catalunya Cursa Nàstic

El 16 de març arriba la Mútua General de Catalunya Cursa Nàstic,  que enguany celebra la seva tercera edició. A les 9.30h, des del Nou Estadi, es donarà el tret de sortida de les dues modalitats programades per als adults: la prova de 5 km en ruta i els 15 km de muntanya. Al finalitzar les dues curses s’iniciaran les proves dels infants, distribuïdes en quatre distàncies adaptades a les seves respectives categories. La cursa popular tindrà un preu de 10€ (12€ si la inscripció es fa més tard de l’01/03) i la de muntanya de 15€ (17€ si la inscripció es fa més tard de l’01/03).

La Mútua General de Catalunya Cursa Nàstic tindrà una continuïtat, com a mínim, fins l’any vinent. Després d’arribar a un acord entre la Mútua General de Catalunya i el Club Gimnàstic de Tarragona, la perdurabilitat de la cursa anirà lligada per ambdues entitats en aquesta edició i la següent. Guillem Padrisa, sotsdirector general de Mútua General de Catalunya, en l’acte de presentació de la cursa ha afirmat que “ha estat una decisió molt fàcil arribar a l’acord de col·laboració, ja que el Nàstic i la Mútua compartim els valors de fomentar l’esport i recolzar a les famílies”.

Les dues curses s’iniciaran des de les instal·lacions del Nàstic i la meta estarà situada al bell mig del Nou Estadi. La cursa en ruta de 5 km transcorrerà pel barri i la platja de l’Arrabassada. Mentre, la cursa de muntanya presenta un nou i atractiu recorregut durant els 15 km d’aquesta edició. Alfonso Moriana, responsable d’Athletic Track Mountain, ha declarat que, en principi, a partir d’aquest dissabte s’organitzaran sortides per a conèixer el circuit de muntanya. 

Després de l’èxit en les dues edicions prèvies, s’espera que el nombre d’inscripcions s’incrementi i la cursa d’aquest any es tenyeixi de grana. Els participants de la cursa de muntanya rebran una bossa composta per una samarreta tècnica, un GymSac, una funda d’ampolla, un obsequi d’Estrella Damm, un obsequi d’Aquum Spa i, els primers 200 inscrits, un Buff. A més, cal recordar que hi haurà dos avituallaments en el transcurs de la prova i un a la meta. Pel que fa a la cursa en ruta de 5 km, cada participant rebrà una bossa de corredor composta per una samarreta tècnica, un GymSac, una funda d’ampolla, un obsequi d’Estrella Damm i un obsequi d’Aquum Spa. Al finalitzar ambdues proves hi haurà una botifarrada popular per a tots els participants.

La bossa del corredor dels infants estarà composta per un refresc, coca amb xocolata i una entrada al parc d’Aquopolis de la Pineda. A més, cal assenyalar que l’euro de la inscripció de les curses infantils va destinat al centre L’Onada de Tarragona.

Cal recordar que tots corredors inscrits rebran un xec de 10€ de descompte a la botiga del Nàstic i una entrada doble, valorada en 40€, per al següent partit del Nàstic al Nou Estadi.

Els premis de la cursa de muntanya s’atorgaran als cinc primers classificats masculins i femenins de la general i als tres primers equips classificats amb categoria masculina i femenina. Pel que fa a la cursa de ruta, es premiarà als tres primers equips classificats amb categoria masculina i femenina de la general, com també els tres primers equips classificats en masculí i femení. A més, hi haurà un premi especial per al soci i sòcia guanyador de les dues curses.

Les inscripcions es poden realitzar a la web www.athleticevents.net, a la Botiga Bikila, a la Farmàcia Gemma Pujol i a les oficines del Nàstic. 

gimnastic-ucrania