gimnastic-banner-the-beat-challenge

El 1a Nacional acaba l’any derrotant al cuer

El Gimnàstic es refà a la lliga després de perdre 4 enfrontaments. L’esforç i lluita han donat fruits, ja que els granes han superat al cuer de la lliga, el CTT Portmany d’Eivissa, al Pavelló del Club Gimnàstic. Els balears, que es trobaven empatats amb els tarragonins a la part baixa de la classificació, quasi van estar a punt de donar la campanada a Almoster, però, a Tarragona, els locals han estat superiors des del primer moment, cosa que els ha permès sentenciar i acabar adjudicant-se un valuós 5-1.

Diferent a les altres vegades, el Gimnàstic s’avançava primer en el marcador i l’eixamplava amb un 3-0: Alfredo Vázquez superava a Pau Mellado per 3-1 (1-0), Marc Lari guanyava per 3-2 al colombià, Erik Vaquero (2-0) i Xavi Vizcaino derrotava a Jose Antonio Martín per 3-0 (3-0). En la següent partida, Vázquez disposava de la primera oportunitat per deixar el triomf a casa, però el seu 2-0 favorable es veia remuntat al 2-2 per Vaquero, i el propi colombià culminava la gesta guanyant el 5è joc, anotant el punt de l’honor pels visitants (3-1). Els balears s’animaven a l’enfrontament, i Mellado va estar a tocar de la 2a victòria, amb un 2-0 i 10-7 favorable sobre Vizcaino. Fins aquí l’actuació de l’eivissenc que veia com el capità grana remuntava i guanyava el 3r joc per vantatges i s’adjudicava meritòriament els altres 2 jocs, i sentenciava l’enfrontament (4-1). A falta d’una partida i res en joc, Lari ampliava el marcador en guanyar en 3 jocs a Martín (5-1).

El Gimnàstic acaba l’any 2013, tal i com el va començar, guanyant. Aquesta victòria, importantíssima contra un rival directe, permet els tarragonins agafar aire i marxar a les vacances de Nadal amb el cap alt i amb la il·lusió de començar un nou any bo que els permeti sumar nous triomfs. Així doncs, els granes tornaran a la competició el proper dissabte 11 de gener per enfrontar-se com a local contra el Ripollet, un dels candidats al títol de lliga.

gimnastic-ucrania