gimnastic-banner-the-beat-challenge

El 1a Nacional de Tennis Taula s’emporta l’últim desplaçament

L’equip de 1a Nacional que va certificar la setmana passada la permanència de categoria, es va desplaçar de nou per les terres del Maresme per afrontar l’últim encontre com a visitant. En tots els efectes, els granes ben conjuntats aconseguien treure el triomf per 3-4 amb la sentència de la partida de dobles, on abans la tripleta tarragonina havien sumat una victòria cada un.
L’encontre començava coll amunt pel Gimnàstic, ja que els locals aconseguien posar-se 2-0 amb les victòries de Pau Nolis i Yerai Hernández sobre Xavi Vizcaino per 3 jocs a 1 (1-0) i Álvaro Barreneche per 3 jocs a 2 (2-0). A continuació, els granes retallaven distàncies: Marc Lari establia el 2-1, derrotant a David Roca, i el capità, Vizcaino, posava l’empat a 2, doblegant en 5 jocs al jove premianenc Hernández. A continuació, l’equip tarragoní va tenir opcions d’avançar-se en el marcador, però el base local, Nolis, superava en el joc a Lari, i tornava a avançar l’equip del Maresme amb el 3-2. Per sort, els granes comptaven en la següent partida amb el base Barreneche. Sortint a per totes va guanyar per 3 jocs a 1 a Roca i establia el 3-3. Per 4a vegada a la temporada, el Gimnàstic es jugava el triomf en el dobles, i no va fallar, Barreneche/Vizcaino es van emportar la partida per 3 jocs a 0 sobre la parella Nolis/Roca i finalitzava l’encontre 3-4 pels visitants.
El Gimnàstic va tornar a casa amb la 9a victòria al sac, i la 4a com a visitant, havent pogut venjar-se del rival en què la primera volta els tarragonins havien caigut a casa per 2-4. Per la setmana vinent, dissabte a les 11h, els granes finalitzaran la competició rebent a casa al totpoderós Borges Blanques que lluita per una de les primeres places que donen dret a disputar la fase d’ascens a Divisió d’Honor.
 

gimnastic-ucrania