El 1er equip de tennis taula, més a prop de la salvació

El passat dissabte, el Gimnàstic va plantar cara i va fer un bon partit a casa del líder de la lliga, el Ripollet. Tot i que va acabar caient per 4 punts a 2, els tarragonins van estar poc afortunats en perdre 3 de les 4 partides en el cinquè joc, on l’equip local, amb més experiència i més solvènciava demostrar perquè després de 19 jornades segueix sense conèixer la derrota.
L’inici de l’encontre el varen arrencar els granes, aconseguint sumar la primera partida en el marcador (0-1): el base Álvaro Barreneche superava per 3 jocs a 1 a Julio Andrade. En la segona partida, els tarragonins varen disposar d’una pilota de partit en el cinquè joc (10-11) a mans del capità, Xavi Vizcaino, però Frederic Fajula ho va impedir i acabaria derrotant-lo per 13-11 en el definitiu joc, i posant l’empat a 1. Tot seguit, els ripotellencs aconseguien a la tercera partida avançar-se per primera vegada en el marcador amb el 2-1. Raul Porta aconseguia batre a Marc Lari per 3 jocs a 2. El Ripollet aprofitava la baixada de ritme del Gimnàstic per ampliar distàncies amb el 3-1, Barreneche no aconseguia sobreposar-se al domini del veterà Fajula i acabaria caient per 3-1. Els tarragonins no tenien marge d’error sinó se’ls escaparia una nova victòria, Lari retallava distàncies amb el 3-2, derrotant a Andrade per 3 jocs a 1. En la darrera partida, els tarragonins van estar a punt de fregar l’empat a 3 i poder decidir l’encontre els dobles, però van acabar derrotats amb el 4-2; de nou un cinquè joc que el capità Vizcaino no va poder rematar davant el juvenil Porta.
A falta de 3 jornades per completar la temporada, el Gimnàstic amb 7 victòries i 12 derrotes, disposa de 3 intents per certificar matemàticament “la permanència a la 1a Estatal”. El primer d’ells, proper dissabte 13 d’abril, passa per guanyar a la pista del cuer de la lliga, Malgrat de Mar, o bé que el Parets del Vallès (10è classificat) caigui a casa del Vic (3r classificat).