gimnastic-banner-the-beat-challenge

El 22 de març arriba la Mútua General de Catalunya Cursa Nàstic '15

El dia 22 de març es celebrarà la Mútua General de Catalunya Cursa Nàstic 2015, que enguany arriba a la seva quarta edició. A les 10.00h i 10.05h, des del Nou Estadi, es donarà el tret de sortida de les dues modalitats programades per als adults;la prova dels 10 km de muntanya i de 5 km en ruta, respectivament. Al finalitzar les dues curses s’iniciaran les proves dels infants, distribuïdes en quatre distàncies adaptades a les seves respectives categories. La cursa popular tindrà un preu de 10€ (12€ si la inscripció es fa més tard del 10/03) i la de muntanya de 12€ (14€ si la inscripció es fa més tard del 10/03).

La Mútua General de Catalunya donarà suport, un any més, a la cursa. Com en edicions anteriors, la Mútua donarà nom a l’esdeveniment com a membres actius en l’acord.

Les dues curses s’iniciaran des de les instal·lacions del Nàstic i la meta estarà situada al bell mig del Nou Estadi. La cursa en ruta de 5 km transcorrerà pel barri i la platja de l’Arrabassada. Mentre, la cursa de muntanya presenta un nou i atractiu recorregut durant els 10 km d’aquesta edició.

Després de l’èxit en les tres edicions prèvies, s’espera que el nombre d’inscripcions s’incrementi i la cursa d’aquest any es tenyeixi de grana. Els participants de la cursa rebran una bossa composta per una samarreta tècnica, un GymSac, un obsequi de BASF, un obsequi d’Estrella Damm, un obsequi d’Aquum Spa, un entrepà calent de botifarra, un refresc i coca. A més, cal recordar que hi haurà avituallaments en el transcurs de la prova.

La bossa del corredor dels infants estarà composta per un entrepà calent de botifarra, un refresc i coca, i una entrada al dofinari del parc Aquopolis de la Pineda. A més, cal assenyalar que l’euro de la inscripció de les curses infantils va destinat al Projecte Solidari “Canviem el sostre” del Club Natació Tàrraco.

Cal recordar que tots corredors inscrits rebran un xec de 10€ de descompte a la botiga del Nàstic i una entrada doble per al partit entre el Nàstic i l’Espanyol “B” al Nou Estadi.

Els premis de la cursa de muntanya s’atorgaran als cinc primers classificats masculins i femenins de la general i al primer equip classificat en categoria masculina i femenina. Pel que fa a la cursa de ruta, es premiarà als tres primers classificats en categoria masculina i femenina de la general, com també el primer equip classificat en masculí i femení. A més, hi haurà un premi especial per al soci i sòcia guanyador de les dues curses.

Les inscripcions es poden realitzar a la web www.athleticevents.net, a la Botiga Bikila, a la Farmàcia Gemma Pujol i a les oficines del Nàstic.

gimnastic-ucrania