gimnastic-banner-the-beat-challenge

El 4 de juliol s’inicia la campanya d’abonaments 2016-2017

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha donat a conèixer aquest matí els nous preus de la campanya d’abonaments 2016-2017 a la Liga Adelante. A partir del dilluns 4 de juliol s’iniciaran les renovacions i noves altes a les oficines del Nàstic.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha donat a conèixer aquest matí els nous preus de la campanya d’abonaments 2016-2017 a la Liga Adelante. A partir del dilluns 4 de juliol s’iniciaran les renovacions i noves altes a les oficines del Nàstic. Lluís Fàbregas, director general grana, i Jordi Ruiz, responsable de l’Àrea Social, han estat els encarregats d’anunciar les tarifes dels socis per aquest nou curs esportiu.

ZONA DEL CAMP RENOVACIÓ ALTA NOVA

TRIBUNA

300€

450€

PREFERENT

200€

250€

GOL NORD / GOL SUD

150€

200€

GRADA ANIMACIÓ 60€

60€

Els socis de la campanya anterior tindran guardat el seu seient fins el 31 d’agost; en cas de no efectuar la renovació abans de la data indicada, el seient s’alliberarà a partir de l’1 de setembre.

Pel que fa als menors de 0 a 8 anys (inclosos), aquesta temporada tindran accés gratuït a l’estadi sense dret a ocupar seient. Podran sol·licitar el carnet de simpatitzant de forma gratuïta prèvia acreditació de l’edat del menor (presentant DNI o llibre de família).

Grada d’animació

Com a novetat, complint les directrius marcades per LaLiga, la propera temporada el Gimnàstic de Tarragona crearà un espai d’animació a la grada del Nou Estadi. Aquesta grada d’animació estarà situada al Gol Nord, en l’espai comprés rere la porteria.

Per tal de fer viable aquest projecte exigit per LaLiga, i davant els requeriments logístics i de seguretat marcats per aquest ens, tota la grada d’animació estarà acotada i l’accés estarà restringit. Aquesta grada d’animació, a més, tindrà unes característiques molt específiques; tant pel que fa a l’entrada, mitjançant empremta dactilar, com als accessos, que seran independents; i a l’edat dels abonats, que haurà d’estar compresa entre els 15 i els 30 anys. A més a més, aquesta zona no disposarà de seients, ja que està pensada per a que l’afició animi a l’equip dempeus durant tot el partit. En aquest cas, els socis situats en aquesta nova grada caldrà que assisteixin un mínim de 15 partits per poder optar a la renovació de la temporada 2017-2018.

Tots els abonats de Gol Nord que el seu seient es vegi afectat per la nova grada d’animació, podran optar entre continuar a Gol Nord canviant-se de seient, canviar-se a la grada de Gol Sud o canviar-se a la zona de Preferent. Sigui quina sigui la grada escollida, el preu de renovació dels abonaments de tots aquests socis serà de 150€ durant la primera temporada, la 2016/2017.

Descomptes

Els nens fins a 18 anys que siguin fills o néts de socis que renovin l’abonament en aquesta campanya, podran donar-se d’alta com a nous abonats gaudint del preu de renovació i, a més a més, tindran un 50% de descompte en l’abonament. Per tant, el preu dels menors d’edat que compleixin els requisits serà de 150€ a la zona de Tribuna, 100€ a la zona de Preferent i 75€ a les zones de Gol.

Mentre que els aficionats que hagin estat socis en alguna de les dues últimes campanyes (14-15 i/o 15-16) i actualment estiguin aturats laboralment, durant un període superior a 3 mesos, podran gaudir d’un descompte del 50% en la quota de soci d’aquesta temporada. En aquesta promoció queda exclosa la grada d’animació i és necessari acreditar degudament la situació de desocupat amb els documents oficials de l’INEM.

Preus entrades

Pel que fa als preus de les entrades per presenciar un partit el Nou Estadi, es mantenen igual que a la conclusió de la temporada 2015-2016:

ZONA DEL CAMP

PREU

TRIBUNA

30€

PREFERENT

20€

GOL NORD O GOL SUD

15€

VISITANT

20€

 

Modalitats de pagament

S’accepta realitzar el pagament en efectiu o targeta de crèdit a les nostres oficines en el moment de la renovació/alta de l’abonament. També és pot utilitzar la modalitat de càrrec bancari, prèvia presentació i signatura de la corresponent autorització bancària. En aquest últim cas es podrà pagar en dos terminis:

1r Termini: 04/07/2016 (50%)

2n Termini: 15/10/2016 (50%)

Horaris

Els socis i aficionats interessats en formalitzar el seu abonament per la nova temporada 2016-2017 poden passar per les oficines del Nàstic a partir del dilluns 4 de juliol, dia en què s’iniciarà oficialment el nou curs esportiu del Gimnàstic de Tarragona, SAD.

L’horari de les oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

gimnastic-ucrania