El BA guanya el derbi de benjamins grana

El Benjamí A es va imposar, el passat divendres, en el derbi contra el Benjamí Sansa.

Els matx va començar amb molt de respecte per part de tots dos equips, i van ser els nois d’Antonio Salguero els que van aconseguir avançar-se en el marcador.  Els de Sansa van aprofitar un mal rebuig de la defensa per fer pujar el 1 a 0 a l’electrònic. A banda d’aquesta acció, el primer quart no va oferir més accions rellevants a nivell ofensiu. Al segon quart, el BA aconseguia el gol de l’empat amb un potent xut de “Joui” des de la frontal.

A la represa, el BA va augmentar el seu domini del joc, creant bones opcions de perill, però sense aconseguir definir en els darrers metres. Finalment, després d’una bona acció individual per banda d’Eneko, aquest va cedir enrere per Nico que, a porteria buida, empenyia la pilota al fons de la xarxa. Amb el 1 a 2 s’arribava al final del partit, donant els tres punts al Benjamí A en el derbi contra el Benjamí Sansa.