gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Benjamí B es proclama campió

El Benjamí B es va proclamar, la darrera jornada, campió del Grup 4 de la Primera Divisió.

El Benjamí B es va proclamar, la darrera jornada, campió del Grup 4 de la Primera Divisió. Els grana, van guanyar al Bonavista per 12 a 2, aconseguint el campionat de manera matemàtica, i a manca d’un partit.

Els nois de Chema Pérez, han tancat de la millor manera una temporada quasi perfecte, i és que tan sols han perdut 3 partits en tota la lliga. Els nostres, han aconseguit el campionat gràcies a una increïble regularitat que els ha situat per sobre del Pallaresos, segon a 4 punts del Nàstic, El Reus B, a 12 punts; i La Pastoreta, a 16 punts dels tarragonins.

El tècnic del Benjamí B, Chema Pérez, es mostrava molt satisfet amb el campionat aconseguit, “Aquesta temporada ha estat casi perfecte, els nens han treballat molt i han rendit a un nivell altíssim. El creixement de l’equip ha estat espectacular i el treball ens ha donat el premi del campionat. Estic molt content ja que són un grup humà magnífic, tant els nens com els pares, amb un nivell d’entrega i compromís molt alts. Sens dubte es mereixen aquest premi.”

El Benjamí B, ja campió, jugarà diumenge, a partir de les 10:30 hores, contra el Pallaresos, en el matx que tancarà la lliga de manera definitiva.

gimnastic-ucrania