gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Cadet A a la Fase Final de Catalunya

Aquest cap de setmana Fase Final del Campionat de Catalunya pel Cadet A

El Cadet A disputa aquest cap de setmana la Fase Final del Campionat de Catalunya

El Cadet A, que va acabar la temporada en cinquena posició, jugarà aquest cap de setmana al Fase Final del Campionat de Catalunya.

Ahir es va celebrar el sorteig dels grups i calendari i Els grana han quedat enquadrats en el grup A amb el FC Barcelona, primer classificat de la lliga regular, el Unió F. Base Jàbac i Terrassa, tercer classificat i el CF Badalona, sisè classificat per darrere el Nàstic.

El primer partit dels homes de Daniel Vidal serà dissabte a les 10 hores contra el Barça. A les 13 hores disputaran el segon partit contra el Badalona i a la tarda, a les 18 hores,  el darrer partit d’aquesta fase de grups contra el Jàbac.

En cas de quedar primer o segon de grup, els nostres jugarien el diumenge a les 10 la semifinal contra el 1r o el 2n de l’altre grup. La final d’aquesta Fase Final del Campionat de Catalunya es disputarà el diumenge a les 12 hores. El campió d’aquest campionat aconsegueix bitllet pel Campionat d’Espanya.

Aquest campionat posarà punt i final a una gran temporada del Cadet A que ha aconseguit una gran classificació en lliga, a més del títol de campió del prestigiós torneig internacional MIC’15.

gimnastic-ucrania