gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Cadet A guanya i segella la permanència

El Cadet A es va imposar al Mercantil en el partit aplaçat e la jornada passada, aconseguint de manera matemàtica la permanència a Divisió d’Honor.

El Cadet A es va imposar al Mercantil en el partit aplaçat e la jornada passada, aconseguint de manera matemàtica la permanència a Divisió d’Honor.

Els grana, que venien de dues setmanes molt dolentes, van saber canviar el xip de les darreres jornades, quallant un gran partit en tots els sentits. Ja des de l’escalfament, la tensió i concentració dels d’Uria era màxima, el que els va permetre imposar-se 0 a 2 als locals. Els tarragonins van marcar el ritme del joc en tot moment, disposant de la possessió de la pilota, i combinant amb certa comoditat. A més, el bon nivell defensiu exhibit per l’equip va permetre als nostres mantenir la porteria a 0.

Amb la victòria d’ahir, i a falta de dues jornades per a la conclusió del campionat de lliga, els cadets confirmen la permanència a Divisió d’Honor. Si bé, l’objectiu a principi de temporada era més ambiciós, la poca regularitat dels grana els ha impedit lluitar per metes més elevades. Aquest fet, però, no resta valor a una permanència que, sumada a les aconseguides per Juvenil A i Juvenil B, situen al Nàstic entre els millors planters del panorama nacional.

El tècnic del Cadet A, Bruno Uria, destacava després de la victòria el bon partit dels seus i es lamentava de la manca de regularitat durant la temporada. “Veníem de dues setmanes dolentes i necessitàvem competir i sumar. Avui l’equip ha estat molt endollat en tot moment i això s’ha vist reflectit en el nostre joc. Amb la permanència en assegurem seguir un any més competint contra els millors, però aquest equip hauria d’haver pogut lluitar per objectius superiors. La manca de regularitat ens ha condemnat, l’any vinent hem de ser capaços de mantenir un nivell competitiu més estable. Amb tot, estem contents per la permanència”.

El Cadet A jugarà encara dues jornades més. El primer matx dels grana serà aquest dissabte, a les 12 hores, al camp del Barça. I en la darrera jornada rebrà la visita del Gavà.

gimnastic-ucrania