El Cadet A treu un empat en un camp complicat

El Cadet A va aconseguir treure un punt sobre la botzina en un partit molt complicat.

Els de Bruno Uria arribaven al matx amb un objectiu molt clar, sumar els 3 punts en un camp difícil. Els grana van sortir a dominar, amb ganes de ser els protagonistes i de desplegar el seu joc de combinació. Davant es van trobar amb un St. Cugat que buscava tot el contrari, destruir i deixar passar el temps. I més, quan a la primera meitat, en una jugada d’estratègia, aconseguien el 1-0. Amb el gol, els locals encara van tancar més les seves línies, buscant evitar el joc vistós dels tarragonins i procurant perdre tan de temps com fos possible.

El Nàstic seguia dominant i malgrat les interrupcions constants va gaudir de fins a 5 ocasions clares de gol però la manca d’encert grana mantenia al St. Cugat per davant en el marcador. Els d’Uria van mantenir la fe fins a l’últim instant i ja a les acaballes del partit, quan restaven poc segons per esgotar el temps reglamentari, en jugada a pilota aturada arribava el gol de l’empat. Una diana que feia justícia al gran joc desplegat pels tarragonins i que els permetia sumar, almenys, un punt en un camp molt complicat.

El tècnic del Cadet A, Bruno Uria, destacava el gran treball dels seus durant el partit. “Hem sortit a ser els protagonistes i ho hem estat. Ells han buscat perdre temps des del primer minut i a sobre s’han trobat per davant en el marcador el que encara els ha fet recular més. Estic content amb la reacció de l’equip després del gol. Hem demostrat una gran capacitat per competir i el gol al minut 40 ha fet justícia a la feina dels xavals”.