gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Cadet B rep la visita del Barça B

Els de Dani Rubio juguen contra el Barça B, un dels millors equips, sens dubte, de la categoria.

Els de Dani Rubio juguen contra el Barça B, un dels millors equips, sens dubte, de la categoria. (Dissabte, 15:15 hores, Instal·lacions del Nàstic)

Els grana, intentaran donar la campanada en un partit en que el clar favorit és l’equip barceloní. Els culers, són els líders de la categoria, amb 33 punts, mentre que els locals són 8ns amb 15p. El de Rubio arriben a l’enfrontament en un molt bon moment de forma, després de puntuar a casa el Prat i molt motivats pel rival; però conscients de la dificultat de jugar contra un equip com el blaugrana.

Segons el tècnic del Cadet B, Dani Rubio, una de les claus serà la capacitat de mantenir la concentració durant tot el partit. “És un partit que ens il·lusiona pel rival. Serà segur un enfrontament bonic i tenim moltes ganes de competir. La clau serà mantenir la concentració durant tot el partit ja que ells tenen jugador amb molt de nivell i capaços de desequilibrar amb facilitat. Caldrà que tot l’equip sigui molt generós en l’esforç defensiu i en les ajudes constants, per evitar que gaudeixin d’ocasions clares. Sabem que és complicat, però tenim moltes ganes de fer un bon partit i arribar així també amb les piles a tope al partit contra el Valls”.

gimnastic-ucrania