gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Cadet A buscarà la victòria contra un  rival directe

Els de Bruno Uria visiten el complicat camp del St. Cugat. Un equip que es troba just darrere dels grana a la classificació.

Els de Bruno Uria visiten el complicat camp del St. Cugat. Un equip que es troba just darrere dels grana a la classificació.

El partit de dissabte, a les 15:45, serà un partit difícil a causa de la mida del terreny de joc i de les característiques del rival. El camp del Sant Cugat és un dels més petits del campionat el que els locals saben aprofitar perfectament, sent una de els defenses més complicades de batre. Els barcelonins compten, a més, amb jugadors molt talentosos a la davantera, el que els converteix en un perill constant.

Els d’Uria hauran de fer un molt bon partit si volen guanyar al que és, a dia d’avui, un rival directe, ja que es troba situat just a sota dels grana a la taula. En cas de victòria els tarragonins es mantindrien una setmana més a la zona tranquil·la de la classificació.

El tècnic del Cadet A, Bruno Uria, destaca la capacitat defensiva del St. Cugat, com una de les seves millors armes. “són un equip molt ferm a nivell defensiu i difícil de batre. La mida del camp a més els facilita molt la tasca defensiva. En atac disposen de davanters molt perillosos de manera que no et pots despistar ja que ho aprofiten. És un partit complicat i la victòria ens permetria seguir a la zona tranquil·la de la classificació, però ells també voldran sumar els 3 punts i més jugant com a locals”.

gimnastic-ucrania