El campió ho vol celebrar amb l’afició

El Juvenil B de Juanan Romero celebrarà el títol amb l’afició

Els grana es van proclamar, la setmana passada, campions de lliga a falta de ni més ni menys que 5 jornades pel final del campionat. Els nostres teniem dissabte la primera oportunitat per sentenciar la lliga i no la van desaprofitar.

No va ser un matx sencill. Els locals van sortir molt intensos amb l’objectiu de trabar el partit i evitar que el líder es sentís còmode. A la primera meitat no va passar res a cap de les dues àreas i al descans s’arribava amb l’empat a 0 inicial.

A la segona meitat el Nàstic va sortir amb les idees més clares que el rival i amb el pas dels minuts es va fer amb el control del partit. Però en el minut 60, en una acció desafortunada un dels centrals grana va cometre penal sobre el davanter barceloní, veient la segona groga. Els locals no van desaprofitar l’oportunitat i es van posar per davant en el marcador.

En lloc de baixar els braços, sabedors de la dificultat de remuntra amb un home menys, i conscients que inclús perdent podien ser campions en funció dels resultats dels perseguidors; el juvenil va donar un pas endevant i va anar a pel partit. En el 70’ els nostres van aconseguir empatar el partit i van seguir lluitant fins al final buscant el gol de la victòria. Semblava que l’empat a 1 seria el resultat final però els de Romero van seguir creient i en el 82 van aconseguir el definitiu 1-2.

Amb el xiulet final les emocions es van desbordar a St Andreu. El Juvenil B es proclamava campió de lliga amb un equip format, quasi integrament, per jugadors de primer any. Un gran èxit d’un grup de jugadors i cós tècnic que han fet una temporada d’escàndol.

Ara toca encetar nous objectius amb la mirada posada ja en la Copa Catalunya un cop acabi la lliga. Abans però toca guanyar al Vilaseca aquest mateix dissabte, a casa, a les 16 hores en un patit en que els locals buscaran celebrar el títol amb una nova victòria davant l’afició.

D’altra banda, el diumenge l’equip rebrà un merescut homenatge als prolegòmens del partit entre el primer equip i l’Oviedo.