gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Campus de Setmana Santa ja és aquí

Ja estan obertes les inscripcions al Campus de Setmana Santa que organitza el Gimnàstic de tarragona. El 'nou' Campus que prepara el Nàstic estarà organitzat 100% pel futbol base grana: supervisat pel seu director, Yago Aguilar; coordinat pel responsable de l'escola, Fernando García; i monotoritzat per entrenadors de la base del Nàstic.

El Campus començarà el dilluns 25 de març i s'allargarà fins el dijous 28. Les edats que comprèn el Campus van des dels 5 anys fins als 15, i l'horari serà de 9h a 14h.

En aquesta edició el Campus comptarà amb una participació notable de jugadors i tècnics del primer equip, que participaran en algunes sessions. A més, l'anglès estarà present també en alguns entrenaments específics, per tal de reforçar la qüestió idiomàtica. A més, el Campus es preveu com una bona porta d'entrada a nous jugadors del futbol base o un reforç dels lligams entre els jugadors actuals.

Tots els nens i nenes inscrits rebran un pack de roba de regal format per una samarreta, uns pantalons i un impermeable. A més, rebran un diploma acreditatiu de qualitat i assistència, una memòria USB amb el recull fotogràfic de les jornades i la possibilitat de jugar sobre la gespa del Nou Estadi a la mitja part d'un partit oficial.

El Campus tancarà les portes el dijous 28 de març amb una gran festa de cloenda per a jugadors i familiars, on es disputaran partits, s'entregaran els diplomes, es faran activitats extra per a jugadors i acompanyants, i es farà un aperitiu de germanor final. 

El preu del Campus és de 90€ i us podeu informar dels descomptes per a socis, jugadors de la base i altres al web del Nàstic.

 

JA PODEU COMPLETAR LA INFORMACIÓ I FER LA VOSTRA INSCRIPCIÓ A:

http://www.gimnasticdetarragona.com/cat2/equipo-futbol-base-campus.php

LES PLACES SÓN LIMITADES

gimnastic-ucrania