gimnastic-banner-the-beat-challenge

El campus de Setmana Santa, presentat

El Nàstic ha presentat aquest migdia la cinquena edició del campus Nàstic Setmana Santa. Aquest durarà del dilluns 2 al dijous 5 d'abril, de les 9 del matí a les 14h del migdia, i acollirà a nens des dels 5 fins als 15 anys. Després dels bons resultats de l'any passat, el funcionament del campus no ha variat i en manté l'estructura on els quatre dies es distribuiran en tres sessions cadascun, parant dos cops, un per esmorzar i l'altre per fer un petit refrigeri. Tot i així, s'han incorporat noves activitats com l'anglès, on els nens podran relacionar l'idioma amb l'esport en general i el futbol en concret.

Igual que l'any passat, el preu de les activitats no variarà respecte als darrers anys, per tant serà de 90 euros. Igualment, amb el preu hi haurà diversos descomptes amb diferents col·lectius. Tant els socis del club com els jugadors del futbol base del Nàstic i de la Pobla de Mafumet tindran un 25% de descompte. També el podran gaudir els Comerciants del Centre Comercial La Via T de Tarragona i l'associació de Comerciants de Bonavista. Finalment, els segons i tercers germans també tindran un descompte, en aquest cas del 10%, no sent acumulables els altres descomptes.

A més, s'inclourà un pack de roba per a cada participant. Pel que fa a la prenscripció, hi ha dues maneres d'apuntar-se al campus grana. En primer lloc es pot fer dirigint-se a les oficines del club; i la segona opció, més utilitzada, a través de la pàgina web del Nàstic.

gimnastic-ucrania