gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Campus d’Estiu, presentat

Aquest migdia s'ha presentat a la sala de premsa del Nou Estadi una nova edició del Campus d'Estiu del Nàstic. Lluís Fàbregas, director general de l'entitat, ha estat l'encarregat d'obrir l'acte i recordar que s'arriba a aquesta cinquena edició amb un molt bon nivell de salut. El Campus s'iniciarà el proper 27 de juny i s'allargarà, de setmana en setmana, fins a finals de juliol. En total, cinc setmanes d'estades futbolístiques i diversió amb el Nàstic com a leitmotiv. Un Campus que, un any més, coorganitzen el propi Gimnàstic i l'empresa Promoesport. Precisament, el responsable de l'empresa, Gerard Montserrat, ha estat l'encarregat de presentar les novetats d'enguany. Montserrat ha explicat que no s'apujaran el preus i que s'oferiran dos horaris diferenciats: un per aquells nens i nenes que vulguin venir només de matí (de 9h a 14h) i un altre per tots aquells que vulguin allargar fins a les 17h.

A més, aquesta edició millora l'oferiment d'Anglès, ja que s'ha arribat a un acord amb l'acadèmia Bill's, que passa a ser l'acadèmia oficial del Campus i que convertirà aquestes estades també en un centre d'aprenentatge i millora de l'anglès. Gerard Montserrat també ha destacat el paper de Vimbodí, que també serà aquest estiu una seu del Campus d'Estiu del Nàstic.

Finalment, el director del futbol base del Nàstic, Yago Aguilar, ha explicat les especificacions tècniques del treball que es durà a terme en aquestes estades. Aguilar ha afirmat que es treballaran els principals conceptes del futbol i s'enfocaran des de la vessant del lleure i l'aprenentatge. Les sessions aniran dividides al llarg del dia i es complementaran amb els partits finals. Yago Aguilar ha explicat també que els nens i nenes del Campus podran interactuar amb els membres del primer equip quan aquests comencin la pretemporada.

Tots aquells que vulguin fer la inscripció ho poden fer anant a www.gimnasticdetarragona .com

 

gimnastic-ucrania