gimnastic-banner-the-beat-challenge

El CBT oferirà un obsequi al Nàstic pel seu 125 aniversari

Aquest any el Gimnàstic de Tarragona celebra el seu 125è aniversari des d’aquell llunyà 1886 que es va fundar l’entitat. Són moltes les activitats que s’han anat realitzant i que es realitzaran per celebrar una data tan important com aquesta pel club més esportiu més antic de l’estat.El CBTarragona sempre s’ha mostrat en bona sintonia amb l’altre gran club de la ciutat, mostra d’això és que els socis del Nàstic tindran de nou l’entrada gratuïta al proper partit al Serrallo tant sols presentant el seu carnet de soci a les taquilles. Aquest partit es disputarà divendres dia 1 i enfrontarà a l’equip Adecco or del CBT i el Lobe Huesca corresponent a la 32a jornada de lliga.A més, per sentir-se partícip d’aquesta celebració del 125è aniversari, en aquest partit el CBT ha invitat al President del Club Gimnàstic, Josep maria Andreu. Amb la presència del màxim dirigent del Nàstic, els blaus aprofitaran per fer una mostra més de l’apreci al club grana i li obsequiaran amb un petit detall.Aquest acte es realitzarà aprofitant el descans del mencionat partit, que comença a les 21h al pavelló del Serrallo, i on esperem que el CBTarragona 2017 aconsegueixi una valuosa victòria i quasi segelli la permanència matemàtica. 

Aquest any el Gimnàstic de Tarragona celebra el seu 125è aniversari des d'aquell llunyà 1886 que es va fundar l'entitat. Són moltes les activitats que s'han anat realitzant i que es realitzaran per celebrar una data tan important com aquesta pel club més esportiu més antic de l'estat.

El CBTarragona sempre s'ha mostrat en bona sintonia amb l'altre gran club de la ciutat, mostra d'això és que els socis del Nàstic tindran de nou l'entrada gratuïta al proper partit al Serrallo tant sols presentant el seu carnet de soci a les taquilles. Aquest partit es disputarà divendres dia 1 i enfrontarà a l'equip Adecco or del CBT i el Lobe Huesca corresponent a la 32a jornada de lliga.

A més, per sentir-se partícip d'aquesta celebració del 125è aniversari, en aquest partit el CBT ha invitat al President del Club Gimnàstic, Josep maria Andreu. Amb la presència del màxim dirigent del Nàstic, els blaus aprofitaran per fer una mostra més de l'apreci al club grana i li obsequiaran amb un petit detall.

Aquest acte es realitzarà aprofitant el descans del mencionat partit, que comença a les 21h al pavelló del Serrallo, i on esperem que el CBTarragona 2017 aconsegueixi una valuosa victòria i quasi segelli la permanència matemàtica.

gimnastic-ucrania