gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Club Gimnàstic celebra l’Assemblea de socis 2018

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona ha acollit un any més l’Assemblea anual dels socis del club grana, el degà entre els clubs poliesportius del país.

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona ha acollit un any més l’Assemblea anual dels socis del club grana, el degà entre els clubs poliesportius del país.

Josep Maria Andreu, president del Club Gimnàstic; i Josep Francesc Ferrer, vicepresident, han estat els encarregats de fer el balanç social i econòmic de l’última temporada. Mentre que els diferents delegats de seccions han explicat els resultats esportius aconseguits que s’han assolit per part dels esportistes que defensen l’escut del Gimnàstic.

El balanç presentat de la temporada 2017-2018 ha estat positiu. L’exercici va tancar amb 17.206,96 € de benefici, ingressats entre l’administració, el pavelló i les seccions. Per a la present temporada, la 2018-2019, el pressupost establert ascendeix a un total de 51.799,72 €.

El president Josep Maria Andreu ha volgut agrair públicament el treball i esforç dels companys de Junta Directiva, els delegats de secció, els col·laboradors, els esportistes i els socis que formen part del Club Gimnàstic, encoratjant-los a continuar creixent en tots els àmbits i sobretot incrementar la massa social. També ha fet reconeixement a Bito Fuster, vocal de la Junta i pregonera de les Festes de Santa Tecla 2018, i una menció especial en memòria de Josep Maria Grau, delegat del primer equip que també ha estat molt vinculat amb el Club Gimnàstic de Tarragona.

En aquesta edició de l’Assemblea cal destacar el canvi de delegat de secció. Nicolás Marcos ha rellevat a Raúl Oterino, que ha passat a ser vocal de la Junta Directiva. A més a més, s’ha fet referència a les importants inversions en manteniment del pavelló del Club Gimnàstic, que aquest any celebra els 25 anys de la seva posada en marxa. Un recinte referent i que acull nombrosos campionats territorials, autonòmics i nacionals.

gimnastic-ucrania