gimnastic-banner-the-beat-challenge

El club i la plantilla mostren la seva confiança mútua

El director general del Nàstic, el senyor Lluís Fàbregas i el capità de l'equip, Mingo han comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació per aclarir les declaracions que s'han publicat sobre el deute que el club té amb els jugadors.

El capità grana en nom de tota la plantilla ha volgut deixar clar la confiança que tot l'equip té en el club i està segur que no hi haurà cap problema per resoldre la situació. Mingo s'ha mostrat molt afectat pels fets i lamenta que només 24 hores després d'assolir la permanència, que tant ha costat, la premsa hagi donat tanta importància a les seves declaracions. El lateral del Nàstic a més, ha insitit que l'equip en cap moment s'ha reunit per denunciar al club ja que sempre l'entitat ha estat molt clara amb ells "sense l'harmonia que hi ha hagut entre l'entitat i els jugadors, l'objectiu no ho haguéssim aconseguit" ha apuntat. 

Per la seva banda, el director general ha mostrat la seva plena confiança en la plantilla i ha assegurat que el club està fent tot el possible per resoldre la situació, i fer front als pagaments que falten abans del 30 de juny. Fàbregas ha afirmat que des del club en cap moment s'ha fet una valoració negativa ni s'han qüestionat les declaracions que el jugador va fer el passat dilluns, ja que ha explicat que els jugadors tenen el conveni amb l'AFE (Asociació de Futbolistes Espanyols) "l'únic que ha fet Mingo és certificar el dret que tenen" ha sentenciat Fàbregas.

gimnastic-ucrania