gimnastic-banner-the-beat-challenge

El cos tècnic 2021-2022, totalment grana!

Tres professionals de la casa per sumar esforços amb Raül Agné

El Gimnàstic de Tarragona començarà demà la preparació de la nova temporada a la 1a RFEF. Abans d’iniciar les sessions d’entrenament per aquesta setmana, el president de l’entitat, Josep Maria Andreu; i el director esportiu, Sergi Parés, han estat els encarregats de presentar a tots els membres que acompanyaran a Raül Agné.

Raül Agné; com a primer entrenador; Dani Vidal, segon entrenador; Joan Torné, preparador físic; i Manolo Oliva, entrenador de porters, conformen el cos tècnic del primer equip del Nàstic per aquest curs. Els quatre, amb les noves equipacions d’entrenament Umbro i amb el patrocini de Vopak Terquimsa, que lluiran els tècnics durant la temporada, han coincidit amb l’afany de treballar al màxim per aconseguir els èxits marcats.

Tots ells amb un ampli bagatge dintre de l’entitat i les respectives categories del Planter Grana, que han permès a jugadors de la base la possibilitat d’arribar a jugar amb el primer equip. Per exemple, Dani Vidal ha estat 18 anys al Planter Grana, 8 d’ells com a jugador i 10 com a entrenador; o el mateix Manolo Oliva, completant sis temporades al primer equip com a entrenador de porters i coordinant els tècnics del futbol formatiu que preparen els metes grana.

Dintre de les fotografies protocol·làries de la presentació, els tècnics, president i director esportiu han mostrat la unió a la banqueta del Nàstic, on s’hi ha sumat Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa,

Abans de l’acte protocol·lari, els tècnics han compartit impressions amb els membres del Consell d’Administració de la SAE i els treballadors de l’entitat, coincidint amb l’inici del curs.

gimnastic-ucrania