gimnastic-banner-the-beat-challenge

El dia 12, tornada a la feina

El proper dimarts 12 de juliol la primera plantilla del Nàstic començarà oficialment la pretemporada. La plantilla arribarà a Tarragona el dia 11 i dormirà ja a la ciutat. L'endemà, durant el matí, es realitzaran les primeres proves mèdiques, deixant oberta la possibilitat de fer, a la tarda, el primer entrenament de la pretemporada.

Durant aquesta primera setmana els homes de Joan Carles Oliva s'entrenaran a les instal·lacions tarragonines, deixant per la segona setmana l'stage. D'aquesta manera, l'equip treballarà el dilluns 18 de juliol pel matí a Tarragona i marxarà, ja per la tarda, cap a Rialp, on un any més es realitzarà la concentració de l'equip en pretemporada. L'Hotel Condes del Pallars de Rialp tornarà a ser el quarter general dels grana. Els tarragonins s'estaran al Pallars durant una setmana, tenint prevista la tornada el dilluns 25 de juliol. Durant aquests dies el conjunt grana ja té tancat un partit amistós contra el Balaguer, que actualment milita a la Tercera Divisió.

Després de la tornada el 25 de juliol, el calendari grana també té un altre partit tancat. En aquest cas serà el dia 30 de juliol contra el Llagostera, recent ascengut enguany a la Segona Divisió B. 

gimnastic-ucrania