gimnastic-banner-the-beat-challenge

El disseny de la nova samarreta veu la llum

Aquesta tarda s'ha presentat al centre comercial Parc Central la que serà la nova samarreta del Gimnàstic de Tarragona. La nova elàstica grana trenca amb les franges dels darrers anys i llueix el vermell en tota la part frontal, compartint només el protagonisme amb l'escut, l'N de la marca i el patrocini de Tarragona. La samarreta, però, s'ha presentat avui amb un teixit d'inscripcions on hi posa la paraula 'Nàstic', i on a partir del primer partit de lliga s'hi podran llegir els noms de tots els socis de l'entitat. Les mànigues combinen el vermell amb unes franges negres i blanques, mentre que a la part posterior s'hi pot trobar la samarreta la bandera de la ciutat i l'eslògan de la campanya: 'I si ho fem junts…'. La indumentària seguirà lluint les marques Castillo de Javier, Aquum i Garden Tona, mentre que s'hi estrenarà amb l'inici de la lliga aquesta temporada Ford Tarraco Center.

Pel que fa al pantaló el blanc torna a ser l'únic protagonista, compartit amb l'escut i amb la marca Catalunya Caixa, que es converteix en el patrocinador únic d'aquesta peça oficial de joc.

L'acte de presentació ha comptat amb lña presència del president del Nàstic, Josep Maria Andreu; la de la gerent adjunta de Parc Central, Patrícia Perugini; i la de la totalitat de la plantilla de Castillejo, que ha baixat directament de Rialp a l'estrena de la nova samarreta.

gimnastic-ucrania