gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Doctor Cugat visitarà Manel Ruz

Després de visitar-se ahir a València amb el doctor Enrique Gastaldi, Manel Ruz serà explorat pel doctor Cugat abans de prendre una decisió sobre el seu procés de recuperació. El lateral grana està a l'espera, doncs, d'una tercera opinió per tal d'analitzar les diferents terapèutiques i escollir-ne una.

 El jugador del Nàstic va ser visitat ahir pel metge  que l'havia operat la temporada passada, el Doctor Gastaldi, per avaluar la lesió i la possible terapèutica. El Doctor Gastaldi va obrir la possibilitat que Ruz iniciés una terapèutica sense passar per quiròfan, un procediment que escurçaria els terminis. Davant d'aquesta possibilitat, i abans de prendre la decisió final, el jugador serà rebut pel prestigiós Doctor Cugat, una visita que es durà a terme en el transcurs de les properes 48 hores.

Un cop plantejades les diverses opcions per a la recuperació de Ruz, els serveis metges del Nàstic i el jugador prendran la decisió del procés terapèutic que es seguirà per tal que Manel Ruz es pugui recuperar de la millor manera possible.

gimnastic-ucrania