gimnastic-banner-the-beat-challenge

El femení comença la segona fase de la Superlliga

El conjunt femení del Nàstic comença la segona fase de la Superlliga Femenina. El proper dijous dia 6 de gener a les 18h les grana reben al Valencia Feminas, les valencianes no són unes desconegudes per a les noies d'Ivet Martínez, ja que han coincidit en la primera fase de la competició.

Les grana volen deixar el llistó ben alt i assentar-se a la màxima competició del futbol femení a nivell nacional. Per al tècnic grana, aquests 3 punts són molt importants per començar la segona fase sumant i no caure en la classificació, Ivet Martínez ha comentat que veu a les jugadores molt motivades i el descans ha sentat molt bé a la plantilla, que ha pogut comptar amb uns dies de reflexió i preparar-se per aquesta segona volta.

Les noies del Nàstic estan al Grup B, juntament amb el Torrejón, l'Oviedo Moderno, l'Sporting, Reocín, Eibar, Màlaga i Valencia Feminas.

El partit es disputarà el dijous 6 de gener a les 18h al camp annex al Nou Estadi. Aquest no és l'únic partit de les grana d'aquesta setmana, el diumenge 9 de gener les noies d'Ivet Martínez visiten el camp de l'Oviedo.

gimnastic-ucrania