El femení rep a un rival directe per la permanència

El femení del Nàstic rep diumenge a l'Eibar, un rival directe per lluitar per la permanència a la màxima categoria estatal del futbol femení. Les basques estan empatades a punts amb el Nàstic i arriben a Tarragona després de perdre 3 a 1 contra el líder, l'Sporting de Huelva. El Nàstic i l'Eibar són dos dels equips més joves en aquesta categoria, aquesta és la segona temporada a la Superlliga. El conjunt basc compta amb 6 cares noves aquesta temporada, algunes jugadores estan cedies de l'Ahtletic Club de Bilbao, entre les quals destaca la internacional Amaia Lanbarri.

Les d'Ivet Martínez saben que aquest és un partit vital i gairebé decisiu si volen optar a mantenir-se a la Superlliga. Segons el tècnic grana, les jugadores arriben mol motivades al partit després de la bona segona part que van fer la passada jornada al camp del Reocín, "les jugadores saben el què està en joc i sortirem a guanyar des del primer minut" ha comentat Martínez.

L'entrenador vallenc ha fet una crida a l'afició grana perquè vagi al camp de Sant Pere i Sant Pau i recolzi les jugadores del Nàstic "en un partit tan important com aquest".

El partit es disputa aquest diumenge a les 12h a Sant Pere i Sant Pau.