gimnastic-banner-the-beat-challenge

El femení visita el camp del Levante

El conjunt femení del Nàstic s'enfronta al Levante en la onzena jornada de la Superlliga Femenina.

Les grana visiten al rival amb moltes baixes a l'equip, les centrals Marina Cañón i Andrea encara són baixa i el tècnic no podrà comptar amb elles pel partit, Margarita Méndez, Marta Muriana i Enrika també estan lesionades, la central Iris, que es va lesionar l'anterior jornada contra l'Espanyol, també és baixa contra el Levante i Patricia Martínez és baixa per sanció. L'entrenador grana s'emportarà a Levante jugadores del Nàstic Femení B.

Les d'Ivet Martínez s'enfronten a un Levante que va tercer en la classificació amb 18 punts, per sota del F.C. Barcelona i l'Espanyol que estan empatats a 25 punts. Les grana haurien d'aconseguir els 3 punts per posar-se per davant del Collerense, que ara té 5 punts. Segons l'entrenador grana, el Levante és un dels equips més complets de la Superlliga Femenina, amb un fort bloc en defensa i amb jugadores que compten amb molta experiència en aquesta categoria. Les grana sortiran a buscar la victòria per poder pujar llocs en la classificació.

Aquesta setmana, el conjunt femení del Nàstic ha comptat amb una nova incorporació per aquesta temporada. Francesc Blasco és un nou tècnic de l'equip que col·laborarà amb Ivet Martínez amb el Femení A.

El Levante- Nàstic es disputarà aquest diumenge a les 11.30h.

 

 

 

 

gimnastic-ucrania