gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Femení arrenca la competició oficial

Aquest diumenge, duel a domicili davant el Base Calafell

Després de completar set setmanes de pretemporada i un total de set amistosos de preparació, l’equip dirigit per Adrián Rosales debutarà aquest diumenge dia 9. L’Escola Futbol Base Calafell serà el primer rival de les grana al grup 1 de la Segona Divisió de Catalunya. L’enfrontament es disputarà a partir de les 19.15 hores al Camp de futbol Municipal de Calafell.

Per aquesta segona temporada consecutiva a la categoria, les jugadores defensaran els interessos del Gimnàstic de Tarragona amb l’objectiu de millorar la 4a posició aconseguida a la classificació del curs passat. El Nàstic tindrà 12 equips rivals al mateix grup, tots ells pertanyen a les províncies de Tarragona, Barcelona i Lleida. Aquesta temporada, els derbis de la ciutat seran davant el FC Tarraco i la UD San Salvador.

Recordem que el cos tècnic del femení 2022-2023 està encapçalat per Adrián Rosales, primer entrenador i director esportiu; acompanyat per la Marta Líria ‘Lilo’, segona entrenadora i preparadora física; Mariona Martí, delegada; i Josep Acero, analista tècnic. Les sessions d’entrenament es realitzen els dimarts, dimecres i divendres a les 20 hores; compaginant les instal·lacions del Nàstic, els dimarts; i el Municipal de Bonavista, dimecres i divendres.

La totalitat de la plantilla la composen:

1. Vania Pinto

2. Anaïs Fernández

3. Katia Sánchez

4. Vero Folguerola

5. Sonia De Montserrat

6. Lucia Fuentes

7. Carla Albadalejo

8. Itziar Borrellas

9. Júlia Camprubí

10. Georgina Morales

11. Andrea Lozano

12. Amelia Sánchez

14. Cloe Garcia

15. Irene Arjona

16. Marlene Benito

17. Claudia Masip

18. Celia Ortega

20. Mireia García

22. Isabel Zhong

23. Gissela Deleg

28. Paula León

30. Nati Galindo

gimnastic-ucrania