gimnastic-banner-the-beat-challenge

El femení, millor equip a la primera jornada de la Lliga Nacional

El masculí, sisena posició

La secció de patinatge de velocitat del Gimnàstic de Tarragona va estar present aquest passat cap de setmana en la Primera Jornada de la Lliga Nacional en categories aleví/infantil a Pamplona, al circuit d’Antonuitti.

Aquesta lliga és el primer any que se celebra i hi han estat presents els millors Clubs de tot l’Estat. El Nàstic, va participar en aquesta cita amb l’equip femení i també el masculí.

El femení va competir amb uns resultats magnífics en les proves d’eliminació, puntuació, relleus a l’americana i volta esprint. Els bons resultats li van permetre posicionar-se com a líders d’entre els 25 equips estatals participants. Les rollers de l’equip han estat les infantils Ona Rodríguez i Carla Plana i les alevines Paula Espín i Ivet Cano.

L’equip masculí també ha obtingut un bon resultat, finalitzant la cita en la sisena posició d’entre la desena d’equips participants. Els patinadors grana que han representat a l’equip masculí han estat els infantils Pau Ocaña i Joel Nogués i els alevins Lluc Nogués i Diego València.

El desenllaç serà en la segona i última jornada de la Lliga Nacional, que tindrà lloc els dies 26 i 27 de juny a València.

gimnastic-ucrania