gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Fet a Tarragona homenatja el centenari del Nàstic

Aquest proper dimarts 11 de març a les 19:30h a l’Antiga Audiència, la revista Fet a Tarragona presentarà el seu número quatre, del qual el Nàstic n’és protagonista total. I és que la publicació tarragonina dedicarà el dossier central al centenari de la secció de futbol, que es celebrarà aquest 2014. Fet a Tarragona vol fer extensiva a tots els socis i aficionats del Nàstic aquesta invitació per a l’acte de presentació.

 

100 anys de futbol

D’aquesta manera, el Gimnàstic de Tarragona serà el protagonista de la presentació del número 4 de la revista Fet a Tarragona. Aquest numero mostra en portada el passat històric del Gimnàstic mitjançant una indumentària dels anys 30. A més, el dossier central de la revista commemora els 100 anys de futbol del club.

 

Al dossier central, entre d’altres continguts, apareixen els tres socis més antics del club, el professional més veterà del vestidor i una trobada dels mites de l’entitat amb els nois del planter.

 

L’acte estarà obert a tothom i es projectarà un audiovisual filmat per Josep Casanova Cañete, que va ser soci del Nàstic, i on es mostra l’enderrocament de l’antic estadi de l’Avinguda Catalunya i la construcció del Nou Estadi, situat a la Partida de la Budallera. A l’acte es podrà adquirir la publicació i també fer-se’n subscriptor/a amb un preu de 30€ tot l’any. 

gimnastic-ucrania