gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Futbol Base salta a la gran pantalla

Aquest migdia s'ha presentat un nou projecte des del Nàstic que com a protagonistes els MCB Cinemes i els equips de la pedrera grana. L'acte s'ha celebrat a les 11.30h a la sala de premsa i ha comptat amb la participació del director general del Nàstic, Lluís Fàbregas; el gerent d'MCB, Joan Montserrat; i el director del futbol base del Nàstic, Yago Aguilar.

En l'acte s'ha presentat el patrocini d'MCB que dura des de principi de temporada. Els MCB Cinemes, amb sales a Altafulla i Calafell, han apostat fort d'aquesta aquesta mateixa campanya pel Nàstic i, en especial, per la seva base. Un fet que els ha fet tenir presència a la samarreta de joc dels equips base, al Nou Estadi i al camp annex, on juguen els equips de la pedrera.

L'acció concreta que s'ha presentat avui consistirà en un seguit d'audiovisuals de cadascun dels equips de la base, des de cadets fins als més petits; i que s'emetran en exclusiva a les sales d'MCB a partir d'aquest divendres. Cada equip estarà tres dies en cartellera i tothom qui ho vulgui els podrà veure en forma de vídeos de 2 minuts a la prèvia de les pel·lícules. D'aquesta manera, entre ara i finals de juny, la totalitat d'equips esmentats passaran per la gran pantalla.

A més, tots els integrants del futbol base i socis del Nàstic poden gaudir de descomptes. S'ha de fer presentant el carnet de soci i fent-se la targeta (que és totalment gratuïta) d'MCB als mateixos cinemes.

El director general del Nàstic ha explicat que 'és molt important aquest acte d’avui i, en general el patrocini d’MCB. Doncs, a la vegada que sumem una empresa forta del nostra territori en fer-nos confiança; tornem a elaborar un patrocini pensat bàsicament en el benefici social, en la retroalimentació. Què podem oferir com a Nàstic a MCB, en què pot ajudar MCB al Nàstic, i com aquest acord pot beneficiar a les famílies de la nostra base, a la nostra gent'.
 

gimnastic-ucrania