gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Genuine i el Voluntariat Grana, preparats per la Fase Tarragona de LALIGA GENUINE

Tarda de presentació al Teatre Metropol

El Teatre Metropol de Tarragona ha estat l’escenari escollit per la presentació oficial dels jugadors i tècnics del Nàstic Genuine; i els més de 350 membres del Voluntariat Grana BASF. Tots ells acompanyaran als més de 1.000 jugadors i tècnics, dels 46 equips participants, a la Fase Tarragona de LaLiga Genuine, que aquesta temporada celebra la sisena edició de la competició.

La jornada, presentada per la periodista Tere Ortega, ha comptat amb molts participants. L’alcalde de Tarragona, Ruben Viñuales, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a tots els presents. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, que ha volgut agrair la tasca a tots els centres educatius, voluntaris, BASF i col·laboradors. El màxim responsable grana ha afirmat que “el Nàstic Genuine és el millor equip de la història del Nàstic i s’ho mereixen absolutament tot”. Mentre que el responsable de Recursos Humans de BASF a Tarragona, Carlos Loren, ha destacat que “pel que representa el Nàstic Genuine, esperem que el Trofeu del Fair Play aconseguit el curs passat, torni a Tarragona.”

Entre els representats institucionals també cal destacar als consellers de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan i Berni Álvarez. A més de tota la plantilla del primer equip grana. L’entrenador, Dani Vidal, i el primer capità, Joan Oriol, també han tingut unes paraules pel Genuine i tots els voluntaris d’aquesta edició.

A l’escenari també han intervingut el director general grana, Lluís Fàbregas; un voluntari d’anteriors edicions, Iban Sáez; la professora del Martí Franqués, Rosa Blaya; la membre del Voluntariat Grana, Montse Moreno; una representant del Voluntariat BASF, Yaiza Albacete; i un dels voluntaris del Genuine, Aitor Rovira.        

El Voluntariat Grana BASF que participarà en la Fase Tarragona de LaLiga Genuine 2023-2024 es composa pel següents col·lectius i estudiants dels centres: Col·laboradors de BASF, Voluntariat Grana BASF, Col·legi Sant Pau Apòstol, Institut Antoni Martí Franquès, Col·legi Dominiques Tarragona, Col·legi Mare Nostrum, La Salle Tarragona, Institut Tarragona i Camp Joliu. Tots ells han rebut les últimes indicacions pel cap de setmana per part de la coordinadora, Bito Fuster.

Recordem que divendres, a partir de les 19 hores, es realitzarà la cerimònia inaugural de LaLiga Genuine 2023-2024 al Nou Estadi Costa Daurada i tothom hi està convidat. El Nàstic i Tarragona exerciran d’amfitrions una temporada més en l’estrena de la competició.

Els partits es disputaran al Futbol Salou Sports Center en les jornades de dissabte i diumenge.

gimnastic-ucrania