gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Gimnàstic de Tarragona amb el Mulla’t 2020

Acció solidària en una jornada festiva per grans i petits

Les instal·lacions del Gimnàstic de Tarragona han tornat a acollir una nova edició solidària del Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Aquest any, degut a les mesures de prevenció sanitàries, l’activitat estrella s’ha desenvolupat en un tobogan gegant ubicat entre les pistes de tennis i el gol sud del Nou Estadi.

Nou èxit de participació, tant social com institucional, en aquesta acció solidària que es celebra en diferents indrets de Catalunya. Pel que fa al Camp de Tarragona, les instal·lacions grana es mostren novament com una de les principals seus referent en aquesta acció consolidada en el calendari social d’actes.

En aquesta edició, les activitats programades s’han iniciat a les 11 hores i s’ha perllongat fins passades les 14 hores. Cal destacar la participació del president grana, Josep Maria Andreu; i el coordinador del Club Gimnàstic, Sergi Ferrer. Mentre que la representació institucional des de l’Ajuntament de Tarragona ha estat molt important. Els consellers Mary López, Carla Aguilar, Berni Álvarez, Elisa Vedrina, José Luís Calderón i Elvira Vidal han participat activament en aquesta causa.

Destacar l’actuació especial de la colla castellera Xiquets de Tarragona, que any rere any donen suport a l’acció. Representats per Rafel Segarra, president; i Alfredo González, cap de colla. Els Xiquets de Tarragona s’han reinventat en aquesta ocasió per fer dos pilars simbòlics estirats al tobogan gegant, mantenint la distància de seguretat.  

Diferents seccions de l’entitat també van col·laborar d’una jornada oberta a tothom i que reuneix infants i grans sumant esforços pel Mulla’t per l’esclerosi múltiple, representat per Reyes i Montse López.

Com cada any, la finalitat única és recaptar el màxim de fons possibles per combatre l’esclerosi múltiple, malaltia que malauradament afecta a un nombre elevat de persones del territori.  Amb la voluntat i aportació econòmica de tots els participants, any rere any, la investigació i les cures sobre aquesta patologia avança per millorar la qualitat de vida de tots els afectats. Una avenços que l’entitat grana continuarà donant suport aportant el seu granet de sorra anualment.

gimnastic-ucrania