gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Gimnàstic de Tarragona, SAD amb l’Enach Asociación

El Nàstic, ha activat una fila zero que tothom podrà adquirir, de forma simbòlica, a partir d’avui, dimarts, al preu de 2 euros, entrant en el sorteig de 4 entrades dobles per al partit entre el Nàstic i el Girona FC.

El Nàstic, ha activat una fila zero que tothom podrà adquirir, de forma simbòlica, a partir d’avui, dimarts, al preu de 2 euros, entrant en el sorteig de 4 entrades dobles per al partit entre el Nàstic i el Girona FC. Aquest import anirà destinat íntegrament a l’Enach Asociación. Les localitats de fila zero es poden adquirir a la botiga online del Nàstic, en aquest enllaç.

Enach Associació és una ONG no lucrativa que neix l’any 2013 a Espanya com a iniciativa d’un grup de familiars i amics de persones afectades per alguna de les malalties del grup NACH (Neurodegeneració per Acumulació Cerebral de Ferro). La missió d’aquesta associació és trobar la cura o cronificació de les ENACH, recaptant fons per a poder finançar investigacions amb aquesta finalitat. A més, també tracta de donar a conèixer aquest grup de malalties “ultrarares” tant a nivell nacional com internacional.

En la prèvia del Nàstic-Girona, d’aquest diumenge, l’Enach Asociación serà present a l’entorn del Nou Estadi recollint suports i donatius en la seva lluita contra les ENACH.

gimnastic-ucrania