gimnastic-banner-the-beat-challenge

El jugador del Planter Dídac Ferrer s’estrena a la Fase Or del Campionat d’Espanya

Victòria de Catalunya per 0-4 davant Castella i Lleó

El futbolista de l’Infantil A del Nàstic, que va estar cridat en la llista definitiva per competir en la 2a Fase del II Campionat Nacional Seleccions Autonòmiques Masculines Sub-14, ha debutat amb victòria davant el combinat de Castella i Lleó.

El pivot del Nàstic, després de participar en la 1a Fase i nombroses sessions d’entrenament, com també els companys d’equip Albert Vicens, Andreu Tomàs i Pablo Melo, disputarà dos partits més davant els combinats de les Illes Canàries, el dissabte; i la Comunitat de Madrid, el diumenge.

El primer partit de la competició s’ha disputat al Municipal Poio de Pontevedra, instal·lacions que congregaran els propers partits. Si la selecció Catalana s’imposa en els propers duels, disputarà una de les semifinals del dimarts 21 de juny i, la hipotètica final, es jugaria el dimecres 22.

A banda de Dídac Ferrer, també cal destacar que el grana Martí Guinovart va participar en la sessió d’entrenament de la selecció Sub-12 de Catalunya que va tenir lloc el passat dimarts a Sabadell.

gimnastic-ucrania