gimnastic-banner-the-beat-challenge

El ‘Junts Província BBVA CX’ visita Els Pallaresos

El Gimnàstic de Tarragona SAD segueix visitant les poblacions adherides al projecte ‘Junts Província BBVA CX’, en aquest cas, el desplaçament ha estat al municipi d’Els Pallaresos.

El Gimnàstic de Tarragona SAD segueix visitant les poblacions adherides al projecte ‘Junts Província BBVA CX’, en aquest cas, el desplaçament ha estat al municipi d’Els Pallaresos. Deu jugadors de la plantilla grana han compartit una estona amb els nens i nenes del CE Pallaresos, el CF Base Pallaresos i la UE Pallaresos.

En aquesta cinquena sortida, els capitans Marcos Jiménez De la Espada i Xavi Molina, Ferran Giner, Rayco, Aníbal Zurdo, Daisuke Suzuki, Juan Muñiz, Cristian Lobato, Jordi Calavera i Carlos García han signat nombrosos autògrafs i s’han fotografiat amb la canalla dels tres equips locals. Com ja s’ha fet alss altres municipis visitats anteriorment, els futbolistes han donat les samarretes exclusives d’aquesta acció social entre el jovent present al Municipal de Els Pallaresos.

A banda dels jugadors; Jordi Ruiz, responsable de l’Àrea Social grana; i Jose Maria Andreu Solé, responsable de Marketing i Patrocinis del Nàstic, també s’han sumat a l’expedició nastiquera en aquesta nova sortida.  També cal destacar l’assistència de Pep Nolla, alcalde d’Els Pallaresos; Toni Tenorio, regidor d’esports de l’ajuntament local; Àlex Fuster, director de la CBC de Catalunya Caixa; i Enric Pujol, director de la CBC de BBVA.

La canalla de la base dels clubs pallaresencs seran els protagonistes a la mitja part del partit de diumenge entre el Nàstic i el CD Mirandés. Els diferents equips desfilaran sobre la gespa del Nou Estadi i es faran la fotografia protocol·lària al centre del camp.

La següent visita del ‘Junts Província BBVA CX’ es produirà dintre de dues setmanes, en aquest cas, el bus grana es desplaçarà fins al barri tarragoní de Sant Salvador.

gimnastic-ucrania