gimnastic-banner-the-beat-challenge

El “Junts Província BBVA CX” visita Valls

El Gimnàstic de Tarragona SAD segueix amb la visita a les poblacions adherides al projecte 'Junts Província BBVA CX', en aquest cas, el segon desplaçament ha estat al municipi de Valls.

El Gimnàstic de Tarragona SAD segueix amb la visita a les poblacions adherides al projecte ‘Junts Província BBVA CX’, en aquest cas, el segon desplaçament ha estat al municipi de Valls. Nou jugadors del primer equip grana han estat una estona amb els nens i nenes de la base de l’Escola Valls Futbol i les fèmines de l’Atlètic Valls, als camps de futbol del Vilar i el Fornàs.

En aquesta segona sortida del bus oficial del Nàstic; els capitans Marcos Jiménez De la Espada i Xavi Molina , Mossa, Ferran Giner, Gerard Valentín, Palanca, Iago Bouzón, Aníbal Zurdo i Giorgi Aburjania, han signat autògrafs i s’han fotografiat amb la pedrera de l’Escola Valls Futbol. Tal i com es va fer a Torreforta, els futbolistes han donat les samarretes exclusives d’aquesta acció social entre el jovent present a les dues instal·lacions vallenques.

A banda dels jugadors, Conxita Esteve, consellera de l’entitat grana; Lluís Fàbregas, director general, i Jose Maria Andreu Solé, responsable de Marketing i Patrocinis del Nàstic, també s’han sumat a l’expedició nastiquera en aquesta sortida a la comarca de l’Alt Camp.  També cal destacar l’assistència d’Enric Pujol, director de la CBC de Valls; Àngel Tierz, director de l’oficina de Valls; Mònica Pons, directora comercial de la CBC de Valls; i Adrián Pellicer, director d’oficina de Valls. Francesc Vidal i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Valls, Eduard González, també han pres part en aquest acte.

La canalla de la base de l’entitat vallenca seran els protagonistes en la mitja part del partit de diumenge entre el Nàstic i la SD Ponferradina. Els diferents equips desfilaran sobre la gespa del Nou Estadi.

La següent visita del ‘Junts Província BBVA CX’ es produirà dintre de dues setmanes, en aquest cas, el bus grana es desplaçarà fins a la localitat de Riudoms.

gimnastic-ucrania