gimnastic-banner-the-beat-challenge

El ‘Junts Província BBVA CX’ visitarà Riudoms

La població tarragonina de Riudoms serà la protagonista de la darrera visita del ‘Junts Província BBVA CX’.

La població tarragonina de Riudoms serà la protagonista de la darrera visita del ‘Junts Província BBVA CX’. El Gimnàstic de Tarragona, SAD culmina així les visites a les poblacions adherides al projecte iniciat la temporada passada i que ha permès apropar l’equip a un total de 6 poblacions de la província.

En aquesta darrera sortida que s’efectuarà demà, dimecres, els jugadors de la primera plantilla que es desplaçaran en l’autocar del Nàstic seran Gerard Valentín, Mossa, Zahibo, Àlex López, Juan Delgado, Perone, Ferran Giner, Perales i Uche. A partir de les 18 hores, els grana visitaran el Camp Municipal de Futbol de Riudoms per compartir una estona de diversió amb els nens del planter del CD Riudoms.

Amb motiu d’aquesta darrera visita del ‘Junts Província BBVA CX’, el cartell informatiu del proper partit del Nàstic al Nou Estadi, contra el CD Numacia, té com a protagonista l’església de Sant Jaume de Riudoms; temple dedicat a Sant Jaume el Major, d’estil renaixentista i considerada bé d’interès local.

gimnastic-ucrania