gimnastic-banner-the-beat-challenge

El 'Junts Província BBVA CX' visita Torreforta

El Gimnàstic de Tarragona SAD ha iniciat el projecte 'Junts Província BBVA CX' desplaçant-se a Torreforta, primera de les sis visites programades en aquesta iniciativa social. Onze jugadors de la primera plantilla grana han compartit una estona amb els nens del futbol base del CDC Torreforta.

Les instal·lacions esportives del barri tarragoní han estat el punt de trobada en aquesta primera sortida del bus oficial del Nàstic. Els capitans Xisco Campos i Manolo Reina, Manolo Martínez, Rayco, Pablo Marí, Juan Muñiz, Giorgi Aburjania, Jean Luc, Álex López, Cristian Lobato i el nouvingut Daisuke Suzuki, han signat autògrafs i s’han fotografiat amb la pedrera del CDC Torreforta. Els futbolistes han repartit les samarretes exclusives del projecte entre la canalla i han fet uns quants tocs amb la pilota, durant una hora aproximadament.

A banda dels jugadors, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; la consellera Conxita Esteve; i Jose Maria Andreu Solé, responsable de Marketing i Patrocinis del Nàstic, també s’han sumat a l’expedició grana. A més a més, cal destacar l’assistència de Robert Figuera, director de la CBC Tarragona de CX; Ramon Rives, director de la CBC Tarragona de BBVA; i Pau Pérez, regidor de l’Ajuntament de Tarragona.

La següent visita del 'Junts Província BBVA CX' es produirà dintre de dues setmanes, en aquest cas, el bus grana es desplaçarà fins a la localitat de Valls.

gimnastic-ucrania