gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil A a per la segona victòria consecutiva

Els de Manel Cazorla reben dissabte, a partir de les 16 hores i a les instal·lacions del Nàstic, la visita del CD Ferriolense.

Els de Manel Cazorla reben dissabte, a partir de les 16 hores i a les instal·lacions del Nàstic, la visita del CD Ferriolense.

Els grana buscaran la segona victòria consecutiva aprofitant el bon moment de forma pel que passa l’equip. Les sensacions fa setmanes que són molt bones entre els tarragonins i el partit de dissabte es presenta com una nova oportunitat per sumar tres nous punts que els consolidin en la zona tranquil·la de la classificació.

El Ferriolense és, actualment, el 13è classificat de la Divisió d’Honor, amb 8 punts, respecte als 14 del Nàstic, que és el 6è classificat. Ara bé, la posició a la taula és enganyosa, de fet, els balears arriben al partit amb la moral alta després d’empatar contra La Damm, 3rs classificats, el que els convertirà en un rival encara més perillós. Els locals hauran d’estar molt fins i evitar pèrdues a camp propi davant un conjunt que es preveu esperi tancat les seves oportunitats a la contra.

El tècnic dels grana destaca precisament aquest aspecte com a clau del partit de dissabte. “Creiem que el Ferriolense ens esperarà a camp propi buscant aprofitar els nostres errors per sortir a la contra, que és un dels seus millors registres. Haurem d’estar molt atents per evitar al màxim les pèrdues en zona perillosa. Venim en una molt bona dinàmica de joc i després de la victòria de la jornada passada volem fer un bon partit per poder seguir plasmant aquestes bones sensacions en punts.”.

gimnastic-ucrania