El Juvenil A a tancar l’any amb victòria

Els de Cazorla volen guanyar al Lleida en l’últim partit de lliga

Els de Manel Cazorla van guanyar el cap de setmana passat al potent Mallorca i volen ara tancar l’any amb victòria davant el Lleida.

Diumenge passat, en un gran partit dels nostres, el Juvenil A es va imposar per 2-1 al Mallorca. Els illencs arribaven a Tarragona amb necessitat de sumar per jugar la copa del Rei però van topar amb un Juvenil molt encertat i que va quallar un gran partit.

Els grana van saber controlar els temps del partit i es van sentir molt còmodes en tot moment dominant al Mallorca i mantenint la possessió de la pilota. La primera meitat va ser molt igualada, amb ocasions per ambdós equips i al descans s’arribava amb empat a 0 al marcador.

A la segona els de Cazorla van sortir encara més endollats, amb les idees molt clares i demostrant que les premisses plantejades pel tècnic durant la setmana estaven més que apreses. Els tarragonins van mantenir el domini i van ser capaços de posar-se per davant amb dos bons gols en menys de 10 minuts. Amb el 2-0 el Mallorca es veia obligat a estirar les seves línies i ser molt més ofensius i al 85’ la seva verticalitat va tenir premi en forma de gol. Restaven 5 minuts i els illencs es van bolcar a l’atac buscant el gol de l’empat. El Nàstic va ser capaç d’aguantar l’envestida per endur-se 3 punts de prestigi contra un dels millors equips de la lliga.

Ho deia Cazorla fa unes setmanes. “Un cop aconseguida la permanència l’objectiu ara és ser capaços de competir al màxim fins al final de lliga”. I així ha estat, primer amb l’empat contra el Zaragoza a domicili, i després amb la victòria sobre el Mallorca. Ara toca tancar l’any de la millor de les maneres sumant de nou de 3 contra un Lleida ja descendit que segur que no posa les coses fàcils.