gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil A, amb 10, planta cara al Mallorca

Els de Manel Cazorla van quallar un bon partit, amb un menys i contra un gran rival, però no va ser suficient per evitar que els tres punts volessin cap a les illes.

Els de Manel Cazorla van quallar un bon partit, amb un menys i contra un gran rival, però no va ser suficient per evitar que els tres punts volessin cap a les illes.

Ja fa jornades que les sensacions al Juvenil A són molt bones però, la falta d’encert de vegades, i la manca de sort d’altres; està impedint que els grana sumin els punts que mereixerien. Aquest cap de setmana, els nostres van ser superiors al Mallorca, tercer classificat de la lliga i que compta amb una plantilla molt potent. Els de Cazorla va dominar al rival en totes les facetes del joc i, tan sols, una vermella directe molt rigorosa, just abans de la mitja part, va impedir que els tarragonins optessin als tres punts. Pot sonar a excusa però jugar amb un home menys tota la segona meitat i, tot i així, gaudir de més i millors ocasions que els balears fa pensar que, en igualtat, el guió final hagués estat un altre.

És per això que el tècnic grana, Manel Cazorla, es mostrava contrariat al final de l’encontre. “És una llàstima, l’expulsió ha estat molt rigorosa i ens ha condicionat. Hem estat superiors fins hi tot amb un home menys, arribant amb claredat a l’àrea del Mallorca, però no hem sabut definir. I amb equips de la part alta si perdones ho pagues. Ells han tingut 3 ocasions i n’han convertit dues; i en aquest aspecte nosaltres hem de millorar. Estic molt satisfet amb el treball dels meus, crec que hem fet el millor partit de l’any, i això que érem 10. La línia es clarament aquesta, estem fent molt bé les coses,  contra el Mallorca mereixíem els 3, igual que en d’altres partits hem merescut algun punt més. Si seguim treballant així estic convençut que, contra els equips de la nostra lliga, podem treure grans resultats”.

gimnastic-ucrania