gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil A buscarà sumar els 3 punts contra el Cornellà

El Juvenil A de Manel Cazorla buscarà sumar a casa contra el Cornellà, un dels equips més durs del campionat.

El Juvenil A de Manel Cazorla buscarà sumar a casa contra el Cornellà, un dels equips més durs del campionat.

Els barcelonins són segons amb 15 punts i amb unes estadístiques d’equip gran. En 7 partits tan sols han rebut 5 gols, sent un dels millors conjunts pel que fa a aquest registre, el que demostra la seva solidesa defensiva. Els del Llobregat no són un equip golejador, però si saben treure molt de rendiment a cada diana, el que els converteix en un rival difícil de batre.

Els grana arriben al partit amb ganes de tornar guanyar després de l’ensopegada de dimecres a Saragossa. Els de Cazorla són conscients que se’ls van escapar dos punts i buscaran refer-se amb una victòria contra el Cornellà, conscients de la dificultat de l’objectiu.

El tècnic del Juvenil A, Manel Cazorla, destaca la dificultat del partit. “Crec que serà un bon partit. Per l’entitat dels dos clubs, pels equips i per la classificació a la taula, crec que el de diumenge és un dels millors partits que es pot veure ara mateix a Divisió d’Honor. Tenim moltes ganes de guanyar després de l’ensopegada de dimecres. Sabem que no serà fàcil però portem una bona dinàmica de treball i crec que podem treure un bon resultat contra un rival complicat i apropar-nos així a la zona noble de la classificació”.

gimnastic-ucrania