gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil A buscarà tres punts contra el Santo Domingo

El Juvenil A buscarà confirmar les bones sensacions amb els tres punts contra el Santo Domingo diumenge, a partir de les 12:15 hores, al Nàstic.

El Juvenil A buscarà confirmar les bones sensacions amb els tres punts contra el Santo Domingo diumenge, a partir de les 12:15 hores, al Nàstic.

Els de Manel Cazorla venen de disputar un gran partit contra el Zaragoza, en que van caure per la mínima en un dels camps més complicats de la lliga, i buscaran aprofitar la bona dinàmica per sumar 3 punts importants. El Nàstic vol ser el protagonista diumenge , controlant la possessió i marcant el ritme del joc. Caldrà que els grana estiguin molt concentrats per no cometre errors en la zona de creació, enfront un rival que els esperarà al darrere.

Els aragonesos són un bloc molt sòlid a nivell defensiu, rocós i que manté les línies molt juntes, tancant molt bé els espais. Els tarragonins hauran de fer gran el camp, aprofitant les bandes, per allargar la defensa visitant i aconseguir trobar espais entre marques.

Manel Cazorla, tècnic del Juvenil A, destaca la importància de no concedir contres clares als aragonesos i de ser efectius en atac. “Portem jornades jugant a molt bon nivell i gaudint d’ocasions clares però no aconseguim concretar i al final se’ns escapen els punts. Haurem d’estar molt atents a no perdre pilotes en zones perilloses ja que ells són molt ràpids a la contra. Arriben necessitats de punts i això els fa encara més perillosos però estic convençut que si mantenim les sensacions dels darrers partits podem treure un bon resultat”.

gimnastic-ucrania