gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil A cau a casa contra el San Francisco

Els de Manel Cazorla, que van quallar un mal partit, es van veure superats de manera contundent pel San Francisco.

Els de Manel Cazorla, que van quallar un mal partit, es van veure superats de manera contundent pel San Francisco.

Els locals no es van trobar còmodes en cap moment, incapaços de trenar el seu habitual joc ofensiu en front un rival molt tancat al darrere. A més, els de Cazorla van pagar molt cars els seus errors, amb contres punyents dels balears després de cada pilota perduda en la zona de perill grana. Al final, la manca d’idees locals i l’alta efectivitat visitant van acabar per sentenciar el duel, fent que els tres punts volessin de Tarragona direcció a les illes.

La derrota d’aquest cap de setmana és ja la quarta consecutiva pels grana, que necessiten recuperar la dinàmica positiva si no volen entrar en la zona perillosa de la taula. El marge és encara suficient, gràcies al gran primer tram de lliga dels tarragonins, però cal reaccionar a temps, com deia el tècnic del Juvenil, Manel Cazorla, després del partit. “En aquesta categoria cal ser molt humils, tots els equips tenen un alt nivell i si no fas bé les coses els partits es compliquen molt. Ara ens cal reflexionar i sobre tot tornar a treballar al màxim. La situació no és alarmant però hem de fer més si volem tornar a sumar de 3. Veníem de dos partits molt bons contra Barça i Espanyol, on la manca de fortuna ens va privar dels punts. Ens cal recuperar aquelles sensacions per competir millor i tot passa per reaccionar i donar una mica més de nosaltres mateixos. Estic convençut que la derrota ens servirà per canviar la dinàmica, recuperar sensacions i tornar a lluitar per les victòries”.

El proper rival del Nàstic serà el Girona, sisè classificat amb 6 punts més que els tarragonins. Serà un partit complicat, sens dubte, però que ha de servir als juvenils per iniciar la remuntada.

gimnastic-ucrania