El Juvenil A cau en un partit amb dues cares

Els de Manel Cazorla van perdre al complicat camp del Bellvitge en un partit amb dues meitats ben diferents.

Els primers 45’ minuts els grana van ser els dominadors, controlant la possessió, sent protagonistes i gaudint d’arribades. I a la segona, un gol matiner del Nàstic feia preveure que el partit seguiria el guió treballat pels tarragonins durant la setmana. L’expulsió d’un dels homes del conjunt de Cazorla fa donar ales als locals que, amb superioritat, van ser capaços d’empatar. Els grana van lluitar de valent per intentar retenir un punt i van tenir el 1-2 a tocar en una acció en que el porter local va ser providencial. A dos minuts pel final dels 90 un refús defensiu el va aprofitar el Bellvitge per fer el definitiu 2-1.

Malgrat la derrota, el tècnic del Juvenil A, Manel Cazorla, es mostrava positiu al final del partit. “Crec que el resultat no és just. Fins a l’expulsió teníem el partit on volíem però en inferioritat ens ha costat més aguantar les seves envestides. És un camp molt complicat i és una llàstima que no hàgim puntuat, ja que ho mereixíem per la feinada fets sobre la gespa. Les conclusions han de ser bones. Hem aguantat amb 10 casí 40 minuts. Ara ens toca refer-nos de la derrota i pensar en el partit contra el Manacor. Seran tres punts vitals per mantenir-nos a la zona alta de la taula”.

Els balears, proper rival dels grana, ocupen actualment la darrera posició però s’han reforçat les últimes jornades i han fet un canvi important de dinàmica. De fet, en la darrere jornada van ser capaços d’empatar contra la potent Damm, pel que es preveu un partit molt complicat pels tarragonins.