El Juvenil A empata contra el Zaragoza

Els de Manel Cazorla van veure com la victòria s’escapava en el 94’ després de dominar durant pràcticament tot el partit a un bon Zaragoza.

Les sensacions van ser bones durant gran part del partit, amb un Nàstic que dominava amb claredat i gaudia de bones ocasions. A la mitja part es va arribar amb un 1-0 que semblava curt per la superioritat plasmada sobre el camp.

A la tornada de vestidors la tònica va serguir sent la mateixa, però quan millor estaven jugant els granes va arribar el gol de l’empat. Amb la diana els visitants van guanyar en moral i van prendre la possessió als tarragonins durant els següents 10 minuts de joc. La reacció local no es va fer esperar i amb el pas dels minuts els de Cazorla van tornar a dominar i ser protagonistes. Fruit d’aquesta recuperació arribaria el 2-1.

I en el 94’ i quan ja semblava que els 3 punts es quedarien a casa els aragonesos van aconseguir empatar de nou el partit. Al final repartiment de punts i premi insuficient per un Nàstic que va ser superior al rival.

El tècnic del Juvenil A, Manel Cazorla, es lamentava per no haver pogut sumar els 3 punts en un partit que van dominar quasi de principi a fi. “Hem estat millors. A la primera meitat haguéssim pogut marcar algun gol més, i a la segona estàvem rendint a un nivell molt alt quan ha arribat el gol. És una llàstima que se’ns hagin escapat dos punts però el Zaragonza és un rival molt dur i haver dominat durant tanta estona és bona senyal. Les sensacions són molt bones, tan sols hem perdut un partit en el que va de lliga, i el camí a seguir per mantenir-nos en la zona tranquil·la és aquest”.